Comunicat de presa – 12 aprilie 2011

Avand in vedere aprobarea conditiilor privind redistribuirea personalului de specialitate medico-sanitar si auxliar-sanitar din cadrul unitatilor sanitare care se reorganizeaza ca si camine pentu persoane varstnice, care nu a fost preluat de acestea sau alte unitati sanitare, in temeiul ordinului 232/22.03.2011 pentru aprobarea Programului de Interes National “Dezvoltarea retelei nationale de camine pentru persoane varstnice”, s-a aprobat redistribuirea in alte unitati sanitare a personalului de specialitate medico-sanitar si auxiliar sanitar din cadrul unitatilor propuse pentru a fi reorganizate.

Redistribuirea personalului de specialitate s-a realiza de catre D.S.P  Teleorman in unitatile sanitare de pe raza administrativ-teritoriala a judetului  in zilele de 04 si 05 aprilie 2011 dupa cum urmeaza:

DSP Teleorman a realizat clasificarea personalului din Centrele de Sanatate Cervenia, Furculesti si “Regele Carol I”Deparati, aceasta fiind aprobata prin actul administrativ al directorului executiv. Redistribuirea s-a realizat de catre D.S.P. Teleorman dupa cum urmeaza:

1) Medici

  • redistribuiti-4, acceptati-2,

2) Biologi

  • redistribuiti-1, acceptati-1

3) Asistenti medicali

  • redistribuiti-35, acceptati-34

4) Infirmire

  • redistribuiti-6, acceptate-4

5) Soferi autosanitara

  • redistribuiti-2, acceptati-0

In total au fost redistribuite 48 de persoane din care au fost acceptate 41 de persoane.

In zilele de 14 si 15 aprilie 2011 se va realiza redistribuirea in judetele limitrofe, respectiv in zilele de 28 si 29 aprilie 2011 se vor redistribui in alte judete, altele decat cele mentionate mai sus..

La finalizarea redistribuirii D.S.P Teleorman va comunica fiecarei persoane care a participat la redistribuire, unitatea sanitara solicitata, functia si punctajul individual realizat.